АКТУАЛЬНО

У всіх храмах УГКЦ на Прикарпатті одночасно задзвонять дзвони в пам'ять про жертви НКВС

Четвер, 15 березня 2018, 14:06
Наступного тижня, 23-24 березня, в Івано-Франківську відбудеться перепоховання 134 останків жертв НКВС знайдених під час розкопок в Івано-Франківську.

Розпочнуться пам'ятні заходи в п'ятницю, 23 березня, в меморіальному комплексі Дем’янів Лаз, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема, о 16:30 тут виступить хор семінаристів Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата з програмою «Помолимось за мертвих і живих». Опісля, о 18:00, розпочнеться парастас за жертвами комуністичного терору НКВС. 

Цього ж дня о 19:00 в меморіальному комплексі розпочнеться трансляція тематичних відеоматеріалів та Ватра пам’яті. Також протягом двох днів діятиме фотовиставка.

У суботу, 24 березня, з 12:00 до 12:10 у всіх храмах міста та області дзвонитимуть у дзвони в пам'ять про закатованих НКВС людей.

Опісля о 12:10 в меморіальному комплексі Дем’янів Лаз розпочнеться перепоховання останків закатованих людей, знайдених в Івано-Франківську.

У цей день із різних куточків міста до Дем’янового Лазу будуть їхати безкоштовні автобуси, що дасть можливість усім охочим мешканцям Франківська долучитися до вшанування пам’яті жертв НКВС.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next