АКТУАЛЬНО

У Вінницькому деканаті відбувся підлітково-молодіжний табір

Вівторок, 20 липня 2021, 11:24
Цьогоріч з 5 по 10 липня участь у таборі взяло 21 дитина, аніматори з групи молоді при парафії Покрову Пресвятої Богородиці з м. Вінниця та інші парафіяни, які допомагали з його організацією. Табір проходив у с. Кліщів Тиврівського району.

Для всіх учасників табору це був корисний і захопливий відпочинок: веселі ігри, змагання в командах, кінотеатр просто неба, походи, розігрування сценок та різні гуртки.

Особливими моментами таборового життя були молитва, катехитичні науки, життя в наметах, пісні навколо багаття та купання в річці.

Кожного дня діти мали можливість брати участь у Божественній Літургії, св. Сповіді та інших духовних практиках. Дуже цікавим і завзятим було змагання в катехитичній частині табору. Щодня діти слухали цікаві науки, присвячені св. Йосифові. Учасники табору дізналися багато фактів з життя св. Йосифа, а також на завершення табору відвідали санктуарій, присвячений цьому святому у м. Гнівань.

iveukraine.com.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next