АКТУАЛЬНО

У Вінниці понад 60 дітей взяли участь у християнському таборі «Веселі канікули з Богом»

П'ятниця, 28 червня 2019, 14:12
З 19 по 23 червня у парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у місті Вінниця проходив літній християнський дитячий табір «Веселі канікули з Богом».

Участь у таборі взяли більше ніж 60 дітей. Як розповіли організатори, учасники веселих канікул були поділені на 5 команд: «Марія», «Дитятко Ісус», «Святий Йосиф», «Єдність», «Вірність».

«Цей рік в Україні присвячений сім'ї, тож за час табору діти пізнавали сімейні цінності на прикладі Пресвятої родини із Назарету. У програмі були ігри, майстер-класи, малювання, танці, науки, та багато іншого», - повідомив о. Лука Шаламай, ВС.

Душпастир із Вінниці також зазначив, що за час табору діти набували різноманітних чеснот: роботи в команді, вміння слухати ближнього, покори, лідерства, підтримки, дружби та багато інших. «Але найважливішою частиною табору була Літургія. Приємно вражала уважність дітей, які гарно слухали читання Апостола і Євангелія, і потім відповідали на всі запитання під час проповіді. Після обіду знову грали на вулиці, а потім мали різноманітні гуртки. Пізніше -  вервицю, яку всі дуже щиро молилися», - наголосив о. Лука.

Священник висловив слова подяки за підтримку в організації табору: «Особлива подяка всім батькам, що доклали зусиль, щоб привести своїх дітей і довірити їх чудовим аніматорам, адже в таборі не тільки наша малеча здобуває щось нове, а й аніматори, які вчаться любові, відповідальності та терпеливості, здобувають організаторський досвід. Найбільша подяка Богові, а також організаторам табору: отцям та сестрам Згромадження Воплоченого Слова за можливість співтворити таке прекрасне середовище для плекання християнських цінностей».

Прес-служба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next