АКТУАЛЬНО

У Вінниці провели дитячий табір «Веселі канікули з Богом»

Четвер, 14 липня 2016, 15:21
Наприкінці червня 2016 року при парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниця відбувся щорічний дитячий табір «Веселі канікули з Богом».

Цього року головною темою табору були діла милосердя. Мета проведення заходу полягала у формуванні уміння виявляти милосердя з любові до Бога і ближніх. Як прокоментував священик із Вінниці о. Лука Шаламай, ВС, саме діла милосердя є скарбами, які збагачують нашу душу. «Людина, яка чинить милосердя, уподібнюється до Христа і звертає своє лице до Бога», - зазначив він.

Ведучи далі, ієромонах пояснив, що духовний табір - це не лише гарний відпочинок, веселе та цікаве проведення часу в колі своїх нових і старих друзів, а й передусім можливість дізнатися багато нового та цікавого і найголовніше – подружитися з Богом.

У відпочинку взяли участь близько 45 дітей. Усі вони, як розповів о. Лука, мали можливість збагатити свою душу ділами милосердя, розмножити їх і передати своєму ближньому. Щодня діти брали участь у Божественній Літургії, молилися на вервиці до Пресвятої Богородиці. «Спільна молитва, що лунала до небес кожного ранку, дитячий сміх та море позитиву - це і є духовний табір, який проходив у стінах нашої церкви; він був також чудовою можливістю дітям для пізнавальних і цікавих ігор та веселих пісень, які підготували черниці зі Згромадження сестер служебниць Господа і Діви Марії з Матара, а саме сестра Марія Ісусова і Катерина. Вони вчили, що християни вміють по-справжньому веселитися і радіти життю», - розповів священик.

У рамках табору було також проведено прощу дітей до Летичівської ікони Пресвятої Богородиці, а також різні спортивні виїзди.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next