АКТУАЛЬНО

У Вінниці провели великопісні реколекції на тему «Дорога очищення»

Вівторок, 19 квітня 2016, 17:40
У Вінниці 14 - 17 квітня в храмі Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ проводилися великопісні реколекції на тему «Дорога очищення».

  Під час реколекційних наук о. Олексій Бределєв, ТІ, реколектант, пояснив важливі пункти духовності, за духом святого Ігнатія з Лойоли, над якими має працювати християнин, аби досягнути досконалості. Насамперед кожний християнин повинен розпізнати свої невпорядковані пристрасті і невтомно поборювати їх із Божою допомогою. Крім того, у доступний для всіх практичний спосіб отець-реколектант пояснив, як правильно роздумувати над Святим Письмом.

  Учасники реколекцій мали можливість пізнати природу гріха і те, як злий дух спокушає людину, на прикладі гріха наших прародичів, Адама і Єви, а також те, як Бог завжди виправляє і піклується про спасіння грішника. Дуже корисними стали чотирнадцять правил святого Ігнатія «розпізнавання духів», які дозволяють зрозуміти, як маємо правильно поводитися в спокусах чи пізнати волю Божу і нею керуватися. Отець Олексій також пояснив важливість щоденного іспиту сумління, як його проводити. Під час реколекцій відбулися також зустрічі з дітьми, підлітками та молоддю, під час яких сестри зі  Згромадження служебниць Господа і Діви Марії з Матара розповіли про важливість прийняття Святих Тайн і здійснення діл милосердя. Як завжди, науки поєднувалися із веселими іграми та змаганнями.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next