АКТУАЛЬНО

У Вінниці провели «Веселі канікули з Богом»

П'ятниця, 01 липня 2016, 10:53
З 14 по 19 червня 2016 року при парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у м. Вінниця відбувся щорічний дитячий табір «Веселі канікули з Богом».

Темою та ідеєю заходу обрано діла милосердя.

Мета проведення табору полягала у формуванні уміння виявляти милосердя з любові до Бога і ближніх. «Адже саме діла милосердя – це скарби, які збагачують нашу душу. Людина, яка чинить милосердя, уподібнюється до Христа і звертає своє лице до Бога», - відзначають організатори. 

Близько 45 дітей мали можливість збагатити свою душу ділами милосердя та вчилися передати своєму ближньому. Спільна молитва, що лунала до небес щоранку, дитячий сміх та море позитиву... це все духовний табір, який проходив у стінах нашої церкви.

Численні цікаві ігри та веселі пісні, які підготували сестра Марія Ісусова і кандидатка Катерина, Згромадження сестер Служебниць Господа і Діви Марії з Матара, вчили, що християни вміють по-справжньому веселитися і радіти Богом даному життю.

Щодня діти мали брали участь в Божественній Літургії, молилися Вервицю до Пресвятої Богородиці.

Цікавою і пізнавальною стала поїздка-проща до Летичівської ікони Пресвятої Богородиці.

Повідомив Лука Шаламай

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next