АКТУАЛЬНО

У Вінниці вперше відбулися духовні вправи для чоловіків

Вівторок, 01 березня 2016, 10:09
З 26 по 28 лютого 2016 року в реколекційному домі Згромадження сестрер служебниць Непорочної Діви Марії м. Вінниця (РКЦ) проходили духовні вправи для чоловіків.

Реколекції організували отці зі Згромадження Воплоченого Слова. Загалом у вправах взяли участь вісім хлопців і чоловіків. Усі вони походять з парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниці, а частина з них із Третього чину Чернечої родини Воплоченого Слова.

Як повідомляє прес-служба парафії, у цьому згромадженні часто практикують духовний провід саме за цими вправами, адже вони є, за словами місцевих священиків, одними з найкращих зразків вдосконалення в християнській духовності.

«У цих духовних вправах маємо справжню школу молитви, оскільки в них душа випробовує всі способи духовного з’єднання з Богом, які переказали святі подвижники віри усіх часів. Тому вони є чимось більшим ніж прості реколекції. Розпорядок цих вправ дуже насичений науками, конференціями, розважаннями, нічними чуваннями та іншими духовними вправами», - пояснює о. Лука Шаламай, ВС.

Священики УГКЦ м. Вінниця вдячні Богу за ласку вперше провести у цьому місті духовні вправи, які б не обійшлися без відважних перших учасників, сестер і всіх тих, хто сприяв і допомагав в їх проведенні, а зокрема подяка - п. Наталі Черкасовій.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next