АКТУАЛЬНО

У Вінниці відбулися молодіжні великопісні реколекції

Понеділок, 04 квітня 2016, 19:55
У Вінниці 2-3 квітня 2016 року відбулися деканальні молодіжні великопісні реколекції на тему «Сім слів Ісуса на хресті».

Проводив реколекції для молоді о. Максим Рябуха, салезіанин. Реколектант намагався донести молодим людям, що Христова любов реальна і що Він любить кожну людину.

«Мені сподобалося, – ділиться молодий чоловік Сергій Свирид, – як отець Максим розповідав нам науки, наче сам це все пережив. Ще сподобалися ігри, які священики для нас підготували, щоб ми не тільки духовні науки черпали, а й калорії зганяли, бо годували нас дуже смачно».

Дівчина Валентина Бондарева відзначила, що «почерпнула для себе багато корисного для життя». «А найголовніше, – сказала вона, – те, що потрібно працювати над собою. Ми повинні брати свій хрест на плечі і, як сказав о. Максим, коли ми падаємо під тягарем хреста, вставати і вже не йти, а бігти далі! Ми маємо знайти та виконати наше покликання на землі».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next