АКТУАЛЬНО

У Вінніпезькому монастирі отців василіан відзначили ювілей священства о. Ісидора Дзядика

Четвер, 02 липня 2020, 13:16
29 червня в монастирській каплиці отців василіан (м. Вінніпег, Канада) відслужили Архиєрейську Святу Літургію з нагоди 60-ліття священства о. Ісидора Дзядика, ЧСВВ.

Богослужіння очолив владика Лаврентій Гуцуляк, митрополит Вінніпезький, у співслужінні з ювіляром.

У своїй промові митрополит виокремив важливі події з життєпису та священничого життя о. Ісидора та, зокрема, згадав владику Івана Бучка, який 60 років тому уділив Святе Таїнство Священства поважному сповіднику Христової віри.

Також від імені монашої спільноти з привітальним словом звернувся о. Гавриїл Габер, ЧСВВ, протоігумен канадської провінції Пресвятого Серця Христового.

Він наголосив: «Сьогодні ми святкуємо шістдесяту річницю священства нашого співбрата в Христі, який впродовж десятиліть був і до сьогодні залишається відданим служителем Церкви та зразковим духівником. Вітаємо й шануємо Вас, дорогий отче, за вашу багаторічну вірність та повсякчасний вияв любові. Дякуємо Господові за дар священства».

Повідомив о. Йоаким Ковальчук, ЧСВВ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next