АКТУАЛЬНО

У військові частини Києва завітав Святий Миколай

Середа, 23 грудня 2015, 13:42
19 грудня 2015 року Святий Миколай разом зі своїми помічниками з молодіжного хору парафії Святого Василя Великого завітав до військових частин Києва. Повідомляє прес-служба КТДС.

Молодіжний хор підготував святковий концерт, під час якого своїм співом зігрівав серця кожного присутнього військовослужбовця, а також дозволив відчути і отримати святковий настрій в цей день. Після концерту Cвятий Миколай разом зі своїми друзями, роздаючи подарунки захисникам нашого народу,просив про щоденну молитву та в Рік Божого милосердя не забувати робити добрі діла для свої ближніх.

«Уже два роки від того дня, як на нашу землю прийшла страшна біда – війна. Тому святий Миколай в особливий спосіб, молиться і просить заступництва у Бога за кожного військовослужбовця, який захищає і який завжди готовий стати на захист своєї України навіть ціною власного життя», - розповідає бр. Іван Жуган, семінарист КТДС.

Після перебування у військових частин Святий Миколай разом із помічниками відвідав Головний київський військовий Шпиталь, щоб подарувати святковий настрій нашим захисникам, які поранені у боях на Сході України, а також щоб дати їм відчути, що про них пам’ятають, за них моляться та їх люблять.

 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next