АКТУАЛЬНО

В Яремчі відбувся другий заїзд табору для молоді Київської архиєпархії

Середа, 25 липня 2018, 16:36
У місті Яремче з 14 по 21 липня 2018 року проходив другий заїзд табору для молоді Київської архиєпархії. Організатором дитячого відпочинку виступила Молодіжна комісія Київської архиєпархії.

Як розповів протоієрей Віталій Марцинюк, голова Молодіжної комісії, табір проходив у реколекційному будинку отців студитів. У ньому взяли участь діти та молодь Вінницького, Житомирського та Білоцерківського протопресвітерств. Кожного дня вони спільно молитися, співали пісні, слухати катехитичні науки, гралися на свіжому повітрі та весело проводили час.

Духівником табору був о. Іван Стефанишин. Йому та команді аніматорів допомагала п. Марта Стефанишин. У складі керівників табору були семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії: Дмитро Хопта, Юрій Сич, Назар Шевчук, Василь Підлубний, - а також с. Омельяна Сеник, ЗСПР, Марія Цаповська та Роксолана Дайоглу.

У медіа-центрі КТДС імені архистратига Гавриїла повідомили, що тема цьогорічного табору звучала «Запрошені на царський бенкет». Це допомагало учасникам табору більше пізнати основне християнське Богослужіння – Божественну Літургію. Особливо цікавими і цінними були науки про Святі Таїнства Покаяння та Євхаристії, а також про Боже Слово у житті християнина.

Протягом часу таборування діти побували у мальовничих місцях Карпат: «Стежка Довбуша», міні-зоопарк, водоспад Гук та «Ведмежа стежка».

«Незважаючи на погоду, яка часто змінювалася, подорожі видалися захопливими та цікавими. Весела і дружня атмосфера дала нагоду всім учасникам, аніматорам і дітям відчути себе в колі великої родини, якою є Церква», - розповідають учасники заходу.

Вони також висловили подяку Господу за спільний і радісний час: «Також висловлюємо подяку отцеві Івану Стефанишину та п. Марті Стефанишин, с. Омельяні Сеник, аніматорам Марії Цаповській та Роксолані Дайоглу за служіння, допомогу, присутність і відкритість, а маленькій Марії Стефанишин за сонячний настрій і веселощі навіть у найпохмурішу погоду. Нехай Господь обдарує вас своїм дарами і благодатями, провадить і благословляє!» - вдеться в повідомленні.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next