АКТУАЛЬНО

У Яремчі завершуються традиційні щорічні реколекцій для священиків Коломийської єпархії

Вівторок, 21 травня 2019, 14:39
Упродовж травня священнослужителі Коломийської єпархії щорічно відвідують реколекції для духовної віднови та збагачення досвіду. Цього року священнослужителів поділили на чотири групи, заїзди відбувалися у домі отців Студійського уставу м. Яремча.

20 травня розпочався завершальний IV тур реколекцій, який триватиме два дні. Поблагословити присутніх завітав Коломийський єпископ Василь Івасюк. Опісля духовні науки на тему «Подорож до Емауса» провів священик Чернівецької єпархії, випускник Папського університету в Римі (Pontificia Universita Urbaniana) о. Іван Шуфлат.

Під час спілкування реколектант порушував актуальні проблеми сьогодення та ділився духовними порадами. Своїми повчаннями о. Іван підкріпив дух священиків, які невдовзі повернуться до виконання своїх обов’язків у парафіях.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next