АКТУАЛЬНО

В Євпаторії провели парафіяльні місії та освятили каплицю

Понеділок, 02 червня 2014, 15:40
У неділю, 1 червня 2014 року Божого, у греко-католицькій парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Євпаторія, що в Криму, закінчилися парафіяльні місії. Спершу була освячена відремонтована каплиця, відтак відслужена Свята Літургія у відновленому храмі , яку очолив отець Богдан Костецький.

Реколекції стали важливою подією напередодні посвячення відремонтованої святині, у якій після завершення ремонтних робіт євпаторійські греко-католики знову матимуть можливість молитися у власному храмі.

На запрошення протоієрея Богдана Костецького, пароха Покровського храму УГКЦ в Євпаторії, реколекції проводив місіонер о. Кшиштоф Бузіковський, ОМІ, настоятель монастиря монахів облатів у Криму.

«Парафіяни охоче брали участь у науках, відкриваючи свої серця та численно приступаючи до Таїнства Покаяння. Духовні науки, молитва та прикладання до мощів  блаженного Петра Вергуна знову об’єднали парафіяльну спільноту після останніх тривожних подій в Криму в міцну родину, центром якої є Господь», - відзначив о. Богдан Костецький.

На закінчення місій до реколектанта о. Кшиштофа звернулися о. Богдан та прихожани, запевняючи його про пам'ять у  молитві  в цій не легкій місійній послузі проголошування Доброї Новини.

 «Нехай Святий Дух і надалі діє в наших серцях. Нехай Він і надалі дає зростання засіяному в наших серцях зерну Слова Божого. Нехай Пресвята Діва Марія, Заступниця небесна, покровителька нашої парафії, допомагає нам у дозріванні у світлі Слова Божого Євангелії Любові», -  підсумував отець Богдан.

 

Іван Футрак, Євпаторія, Крим

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next