АКТУАЛЬНО

У Євпаторії провели передріздвяні реколекції

Понеділок, 05 січня 2015, 18:12
У неділю, 4 січня 2015 року Божого, у греко-католицькій парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Євпаторія, що в Криму, закінчилися передріздвяні реколекції. Духовні науки стали важливою подією в житті громади, оскільки напередодні її пароху, о. Богдану, вдалося продовжити оренду приміщення, де відправляються всі Богослужіння, ще на деякий час.

Прихожани охоче зібралися на віднову духу у  рідній каплиці напередодні  Різдвяних свят і раділи, що знову матимуть можливість молитися у власному храмі.

На запрошення протоієрея Богдана Костецького, настоятеля Покровського храму УГКЦ в Євпаторії та декана Кримського, реколекції проводив місіонер о. Кшиштоф Бузіковський, ОМІ, настоятель монастиря монахів облатів у Криму.

«Мир у світі через мир в сім'ї» - таке гасло стало основною темою реколекцій. Парафіяни охоче брали участь у науках, відкриваючи свої серця та приступаючи до таїнства Покаяння. Духовні науки, молитва та прикладання до мощів  блаженного Петра Вергуна знову об’єднали парафіяльну спільноту після останніх тривожних подій у Криму в міцну родину, центром якої є Господь.

На закінчення місій  парох подякував реколектанту за проголошення Доброї Новини. «Нехай Святий Дух діє в наших серцях. Нехай Він і надалі дає зростання засіяному в наших серцях зерну Слова Божого. Нехай Пресвята Діва Марія, Заступниця небесна, покровителька нашої парафії, допомагає нам дозрівати у світлі Слова Божого Євангелії Любові», - підсумував отець Богдан.

Іван Футрак, м. Євпаторія, Крим

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next