АКТУАЛЬНО

В Євпаторії розпочалися великопісні реколекції

Четвер, 24 березня 2016, 08:49
23 березня 2016 року у парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в м. Євпаторія (Крим), розпочалися великопісні реколекції.

На запрошення протоієрея Богдана Костецького, пароха храму УГКЦ, декана Кримського, реколекції проводить о. Павло Вишковський, настоятель Провінційної делегатури (управління) Згромадження місіонерів облатів Непорочної Марії в Україні та Росії.

Цих духовних наук кримчани чекали з нетерпінням. Особливо важливою подією в житті громади цього Ювілейного року Божого милосердя в євпаторійській святині відкрили Двері Божого милосердя, а о. Богдана Костецького обрали місіонером Божого милосердя і він отримав благословення від Папи Римського на розрішення всіх гріхів, зарезервованих Апостольським престолом.

Темою цьогорічних реколекцій є Боже милосердя і гріхи проти Святого Духа. Духовні науки, молитва та прикладання до мощів блаженного Петра Вергуна вкотре об’єднують парафіяльну спільноту в щоразу міцнішу християнську родину, центром якої є Господь.

 

                                                                   Повідомив  Іван Футрак, м. Євпаторія (Крим)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next