АКТУАЛЬНО

У Зарваниці готуються до Всеукраїнської прощі

Вівторок, 03 липня 2018, 11:08
2 липня в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася нарада щодо підготовки до Загальнонаціональної прощі, яка пройде 14–15 липня. Цьогорічне паломництво до святині присвячене 1030-літтю Хрещення Русі-України та молитві за мир і цілісність України.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь (Семенюк) разом із головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною провели спільний організаційний комітет, на якому детально обговорили всі вважливі питання.

Для комфортного перебування паломників у святому місці задіяні обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації та територіальні підрозділи різних служб. Для прочан, які прибудуть на прощу до Зарваниці, організують цілодобовий медичний супровід, поліцейські здійснюватимуть забезпечення громадського порядку, чергуватимуть також працівники служби з надзвичайних ситуацій.

Очікується, що участь у цьогорічній прощі візьмуть близько 100 тисяч вірних.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.zarvanytsya.org.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next