АКТУАЛЬНО

У Зарваниці провели семінар-треніг про адаптацію бійців АТО та ООС

П'ятниця, 21 грудня 2018, 12:24
20 грудня в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувся семінар-тренінг «Сімейна система – реадаптація після війни» для душпастирів Теребовлянського, Микулинецького та Зарваницького деканатів. Участь у зустрічі взяло близько двадцяти п’яти священиків.

Тренінг організувала Координаційна рада з питань душпастирства у кризових ситуаціях Патріаршої курії УГКЦ. Розпочав семінар о. Володимир Пігічин – відповідальний за вишкіл духовних осіб у справах кризового душпастирства, який ознайомив отців із діяльністю та основними напрямками служіння Координаційної ради.

Про вплив досвіду війни на бійців та їхні родини розповіла священикам сімейний психолог, консультант із психотерапії Мар’яна Бісик. Пані Мар’яна також ознайомила з  методами допомоги бійцям в адаптації до мирного життя.

На завершення священики розглянули способи практичної допомоги в кризових ситуаціях, які виникають у сім’ях військовослужбовців.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next