АКТУАЛЬНО

У Зарваниці пройшли реколекції для подружніх пар

Понеділок, 11 березня 2019, 14:19
8 березня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» розпочалися реколекції для подружніх пар, які організували аніматори спільноти «Подружні зустрічі» з м. Чортків Бучацької єпархії спільно з національними лідерами руху п. Богданом та п. Ольгою Чайківськими.

Участь у триденній духовній віднові взяло шістнадцять подружніх пар зі Львова, Чорткова та Тернополя. Традиційно такі зустрічі відбуваються під керівництвом духівника. Цього разу духовний супровід здійснювали заступник голови Комісії у справах родини Бучацької єпархії о. Іван Микитюк  та сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх.

Чергові зустрічі подружніх пар у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбудуться 29 – 31 березня та 5 – 7 квітня 2019 р. Отримати додаткову інформацію та записатись на реколекції можна за тел.  097 585 21 95 (Софія) та 097 384 32 21 (Ігор).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next