АКТУАЛЬНО

У Зарваниці відбулися реколекції для директорів навчальних закладів

Понеділок, 15 жовтня 2018, 10:57
З 10 по 12 жовтня у Марійському духовному центрі Зарваниця проводили реколекції для директорів навчально-виховних закладів Теребовлянщини – одного з районів Тернопільської області.

У них взяли участь близько 30 керівників шкіл. Духовні науки про традиції українського народу в Новій українській школі  виголошував голова комісії у справах освіти і виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Микола Медюх.

Крім того, перебуваючи в Зарваниці, директори  навчальних закладів  брали участь у Святій Літургії, молилися на Хресній дорозі та біля копії Гробу Господнього та мали час для особистої молитви і роздумів.

Під час реколекцій учасники відвідали Бережанський краєзнавчий музей та г. Лисоню - місце героїчних боїв Українських січових стрільців.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next