АКТУАЛЬНО

У Зарваниці встановили хрест на бані майбутньої Католицької академії

Понеділок, 06 липня 2020, 16:52
3 липня 2020 року в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулося освячення хреста, встановленого на бані Католицької багатофункціональної навчально-освітньої академії.

Чин освячення здійснили: адміністратор малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. Дмитро Квич, настоятель храму Перенесення мощів святого отця Миколая в м. Тернопіль о. Любомир Зозуляк та сотрудник Марійського духовного центру о. Зиновій Пахолок. Будівництво академії розпочалося у 2019 році з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка та з ініціативи ректора Марійського духовного центру «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана. 

Нагадуємо, що зводиться цей  багатофункціональний центр із метою створити платформу, де б зацікавлена, ініціативна молодь могла отримувати нові знання, натхнення для розвитку свого краю. Тут організовуватимуть формаційні вишколи, Школу молодого лідера, курси для катехитів, реколекції для різних молодіжних організацій, проводитимуться зустрічі з відомими духовними лідерами.  

Також у приміщеннях академії відбуватимуться зустрічі з провідними спеціалістами, які ознайомлюватимуть з новими методами виробництва продукції, аграрним туризмом, сільськогосподарським менеджментом, кооперуванням, соціальним підприємництвом. Окремо планується організувати курси для військовослужбовців та учасників бойових дій, щоб дати їм можливість працевлаштовуватися в сільськогосподарській сфері.

Мета цього закладу – навчити зацікавлених осіб створювати свої прибуткові проєкти. «Адже розвиток соціального підприємництва та малого бізнесу допоможе вирішити проблеми економічного розвитку та матеріального забезпечення українців», - переконані в Зарваниці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next