АКТУАЛЬНО

У Зарваниці ділилися досвідом соціального підприємництва

Понеділок, 26 листопада 2018, 11:41
Представники об’єднаних територіальних громад з Миколаївської, Житомирської та Хмельницької областей взяли участь у семінарі, який відбувся 22 листопада у Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Тема зустрічі: «Моделі надання соціальних послуг в ОТГ. Соціальне підприємництво». Організатором цього навчального візиту є Центр розвитку місцевого самоврядування, який ставить собі за мету допомогти громадам на центральному, регіональному та місцевому рівнях реалізувати реформу децентралізації та покращити надання адміністративних послуг.

Зустрів гостей адміністратор МДЦ Зарваниця о. Ігор Засійбіда, він ознайомив їх зі святинями Марійського духовного центру, «Українського Єрусалиму», провів спільну молитву за мир та спокій на нашій землі.

zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next