АКТУАЛЬНО

У Зарваниці колегіум для дівчат «Знамення» відзначив День подяки

Вівторок, 29 травня 2018, 12:19
27 травня, на свято Зіслання Святого Духа, у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулося святкування Дня подяки. Це випускний дівчат із колегіуму «Знамення», який має свої особливі традиції. Свято розпочинається з подячної Божественної Літургії, участь у якій беруть усі вихованки, вчителі, працівники колегіуму, батьки та родичі випускниць.

Цього року богослужіння очолив о. Микола Медюх, голова Комісії у справах освіти та виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії  спільно з духівником закладу о. Петром Пастухом. Під час проповіді о. Микола наголосив на важливості християнських цінностей, які випускниці здобули в Зарваниці, та побажав дівчатам стати справжніми християнськими світилами, які б презентували нашу Церкву в усій Україні та за її межами.

Після спільної молитви відбулася урочиста академія з нагоди закінчення навчального року, на якій випускниці щиро дякували вчителям, батькам та усім, хто сприяв їхньому навчанню та перебуванню в Зарваниці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next