АКТУАЛЬНО

У Зарваниці проходить літній табір для дітей воїнів АТО та переселенців зі Сходу України

Вівторок, 09 серпня 2016, 14:51
Цими днями з благословення владики Василя (Семенюка), Архиєпископа та Митрополита Тернопільсько-Зборівського, в Марійському духовному центрі «Зарваниця» проходить табір «Веселі канікули з Богом» для дітей переселенців зі Сходу України, бійців АТО, малозабезпечених сімей та юних вірян із Хмельниччини. Всього прибуло близько 150 учасників.

Основний девіз табору в чудотворному місці – «Україна – єдина», а відповідно до тематики Року Божого милосердя дітей навчають бути милосердними до своїх ближніх. Провідниками дітей є група аніматорів «Анімотор» на чолі з Романом Демушом та брати-семінаристи.

Архиєпископ Василь особисто відвідав дітей, поспілкувався та уділив кожному благословення, поцікавився потребами молоді. У суботу він очолить для них Божественну Літургію.

Для дітей підготували цікаву програму: еко-день у середу, вечір української пісні з гуртом «Тріода», цікаві квести тощо.

Повідомив Роман Демуш

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next