АКТУАЛЬНО

У Зарваниці розпочалися реколекції для священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпарії

Четвер, 12 березня 2015, 12:37
Три тури духовних наук на священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії пройдуть 9-11, 11-13, 16-18 березня у Марійському духовному центрі "Зарваниця".

У духовних науках беруть участь близько 300 отців Тернопільщини та Хмельниччини. Реколекції очолює отець Василь Оприско, ЧНІ.

Отець-реколектант розкриває постать св. апостола Петра, особливість його покликання, починаючи від моменту першої зустрічі з Ісусом Христом і до мученицької смерті. Доповідач говорить також про особливість священичого покликання, різного роду виклики та духовні випробовування, які зазнає священик у виконанні своєї духовної місії.

Під час реколекцій священики моляться молитовне правило, служать різні богослужіння та розважають над науками.

Реколекції відбуваються щорічно під час Великого посту з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя (Семенюка).

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next