АКТУАЛЬНО

У Зарваниці розпочався християнський табір для дітей із міста Щастя

Четвер, 08 серпня 2019, 11:30
Уже втретє з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка 4 серпня 2019 року в Марійському духовному центрі «Зарваниця» розпочався десятиденний християнський табір для дітей із м. Щастя Луганської області.

Подолавши далеку дорогу, на відпочинок до відпустового центру прибуло 20 дітей з малозабезпечених сімей і 2 вихователів, які їх супроводжують.

У Зарваниці з маленькими учасниками працюють шестеро аніматорів. Семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії проводять для них короткі духовні науки на тему «Віри».  Щодня діти беруть участь у спільній молитві, співають Святу Літургію або Молебень до Богородиці. Також кожен день відпочинку насичений розвагами: веселими іграми, українськими піснями та запальними бансами.

Крім Зарваниці, діти вже побували у Львові, де відвідали собор Святого Юра, прогулялися центром міста, каталися на дитячій залізниці й інших атракціонах. Ввечері разом піднялися на Високий замок, звідки помилувалися чудовим краєвидом.

Також маленькі учасники табору здійснили поїздку до Тернополя. В архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці взяли учать у Божественній Літургії, яку очолив голова молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Орест Павліський. Відтак мали цікаву екскурсію, каталися на катері та побували в розважальному центрі «Подоляни». Надалі на них чекає не менш цікава та насичена програма.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next