АКТУАЛЬНО

У Зарваниці відбулася науково-практична конференція

Неділя, 18 листопада 2018, 20:27
16 листопада у Марійському духовному центрі «Зарваниця» розпочалася V Міжсемінарійна науково-практична конференція на тему «Блаженний священномученик Микита Будка як приклад місіонера та душпастиря». Захід приурочили до 25-ї річниці заснування Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого.

Конференція відбулася з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя (Семенюка) за участю екзарха Луцького Йосафата (Говери), великої кількості викладачів і студентів духовних семінарій. У перший день конференції всіх учасників привітав ректор Тернопільської семінарії о. Іван Римар.

У ході зібрання прозвучали доповіді владики Йосафата на тему «Зразок сучасного місіонера», доктора історичних наук о. Віталія Козака на тему «Місійна діяльність єпископа Микити Будки», доктора біблійних наук о. Івана Січкарика на тему «Біблійні підстави місійності у апостола Павла» та інших науковців. Відтак відбулися секційні засідання та обговорення представлених доповідей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next