АКТУАЛЬНО

У Зарваниці відбулися ІІІ Дні формування для групи молоді «Голоси Слова»

Вівторок, 11 травня 2021, 16:24
З 6 по 10 травня у Духовному Марійському центрі «Зарваниця» відбулися ІІІ Дні формування для молоді - учасників молодіжно-апологетичної групи «Голоси Слова», що діє під егідою Згромадження Воплоченого Слова.

Цей захід Згромадження організовує щороку, щоб поглибити духовні та інтелектуальні цінності молоді «Голосів Слова». Гаслом цієї апологетичної групи є слова святого Августина: «Кожен, хто благовістить Слово, стає голосом Слова».

На цей захід були запрошені різні лектори з усіх куточків України, які давали науки на актуальні теми для молодої людини в сьогоднішньому суспільстві.

Також учасники зустрічі мали щоденну Службу Божу, вервицю, молитовні чування, командні ігри та концертну програму. На Днях формувань молодь «Голосів Слова» була посвячена Пресвятій Богородиці.

Група молоді «Голоси Слова» розпочала свою діяльність в Україні з серпня 2018 року. Традиційно зустрічі цієї групи охоплюють три напрямки: формаційний, духовний та діла милосердя.

Протягом року відбуваються місцеві зустрічі на рівні окремих спільнот чи парафій у тих містах, де є отці або сестри Згромадження Воплоченого Слова. Дні формування для всієї молоді організовують раз на рік.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://iveukraine.com.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next