АКТУАЛЬНО

У Зарваниці відбувся з'їзд молоді трьох деканатів

Понеділок, 06 вересня 2021, 13:01
4 вересня в селі Зарваниця відбувся з'їзд молоді Зарваницького, Теребовлянського та Микулинецького деканатів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. На захід, який проводився на території парафіяльного храму, прибуло понад 200 дівчат та хлопців із різних парафій деканатів.

Розпочалося все з реєстрації. Відтак відбулася Свята Літургія, на якій молодь могла приступити до Таїнства Сповіді та Таїнства Євхаристії. Із привітальним словом до учасників звернувся Теребовлянський декан о. Іван Довгошия.

Одразу після Літургії був перекус і запальні банси. Далі був концерт, на якому кожен деканат представив свої мистецькі виступи.

«Від запальних танців неможливо було відірвати очей, а мелодію чарівної пісні було чути на всю Зарваницю, потрапляючи у серця молоді», - розповідає учасник Назар. Організатори підготували різного роду розваги. Після розваг стомлені та радісні хлопці і дівчата пригощались солодощами.

www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next