АКТУАЛЬНО

У Зарваниці відбувся І тур реколекцій для дружин священиків

Четвер, 27 жовтня 2016, 15:47
Щорічні духовні науки для їмостей відбулися 21-23 жовтня в Марійському духовному центрі "Зарваниця". У них взяли участь близько 80 добродійок з деканатів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Реколеційні науки на різні теми духовного життя виголошує о. Андрій Пиптик, сотрудник парафії Святого священномученика Йосафата м. Тернополя.

Священик очолив богослужіння, повчав про роль дружини священика в його душпастирському служінні, чесноти, якими вона повинна відзначатися, давав духовні поради, як працювати на благо парафії та допомагати священикам у їхньому служінні. Учасниці також поділилися свідченнями та досвідом парафіяльного життя.

Захід відбувся з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя (Семенюка). Другий тур проводитиметься 28-30 жовтня.

www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next