АКТУАЛЬНО

У Зарваниці зустрілися члени координаційної групи щодо стратегії розвитку УГКЦ

Середа, 28 травня 2014, 20:55
26-28 травня в Марійському духовному центрі "Зарваниця" триває робота координаційної група зі стратегії розвитку УГКЦ "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом". На сесіях присутні відповідальні єпархіальні координатори, а також владики Кен (Новаківський), Єпарх Нью-Вестмінстерський, Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, та Богдан (Манишин), Єпископ-помічник Стрийської єпархії.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) привітав гостей у Марійському духовному центрі. Присутні обговорили низку важливих питань, серед яких найбільше приділили уваги аналізу єпархіальних соборів на тему "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом".

Під час однієї із зустрічей владика Богдан (Дзюрах) повідомив про те, що Святіший Отець Франциск, Папа Римський, благословив рішення Синоду Єпископів УГКЦ про іменування високопреподобного отця Йосафата Мощича на Єпископа-помічника Івано-Франківської архиєпархії.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next