АКТУАЛЬНО

У Заздрості відбудеться реколекційно-методичний семінар для вчителів англійської мови

Середа, 09 серпня 2017, 12:28
15-17 вересня 2017 року в Музейно-меморіальному комплексі патріарха Йосифа Сліпого в селі Заздрість Теребовлянського району Тернопільської області відбудеться реколекційно-методичний семінар для вчителів англійської мови.

У програмі семінару передбачені такі секції: Приватна освіта в США: Quo Vadis?; Активний відпочинок з англійською: табір чи школа?; Перегляд та обговорення художнього фільму про історичні витоки релігії Америки; «Ідіть і навчайте всі народи»: зустрічі та молитовні розважання із англомовним священиком-місіонером; Дидактичні заняття в групах та майстер-класи з методики навчання англійської мови; Перевір себе: бліц-тестування з англійської мови; Живе спілкування англійською мовою 24/7; Проща до Зарваниці.

Для участі в семінарі запрошуються вчителі англійської мови. Кількість місць обмежена до 35 учасників за попередньою реєстрацією до 1 вересня.

Організаторами семінару є Релігійне товариство українців-католиків «Свята Софія» США, Манор-коледж (Філадельфія, США) і Тернопільська обласна державна адміністрація.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next