АКТУАЛЬНО

У Заздрості відбувся третій реколекційно-методичний семінар для вчителів англійської мови

Понеділок, 18 березня 2019, 11:53
“Do you speak American?” – під таким гаслом 15-17 березня на базі Музейно-меморіального комплексу імені патріарха Йосифа Сліпого, що в Заздрості на Тернопільщині, відбувся третій реколекційно-методичний семінар для вчителів англійської мови.

Захід організовано за ініціативи Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» (США). Проект підтримали Тернопільська обласна державна адміністрація і Теребовлянська районна державна адміністрація.

17 учителів з Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей мали нагоду детальніше ознайомитися із особливостями англійської мови у США; простежити історію розвитку американського варіанту англійської мови; перевірити свої знання американської лексики; отримати методичні посібники з порівняльного аналізу британського та американського різновиду англійської мови; пізнати регіональні особливості мови у США.

Окрему увагу було присвячено мові на сторінках Біблії. Педагоги молилися англійською мовою, відбули прощу до Марійського духовного центру у Зарваниці, взяли участь у реколекційній науці «На початку було Слово». Майстер-класи вели о. д-р Мартин Хомів, сотрудник катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернополя, та д-р Ірина Іванкович, голова Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» (США).

На завершення програми учасники семінару отримали сертифікати та пакет інформаційних матеріалів.

Прес-служба товариства «Свята Софія» США


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next