АКТУАЛЬНО

У Збаразькій колонії провели Великодню Сповідь

П'ятниця, 10 квітня 2015, 11:28
9 квітня, у Великий Четвер, у каплиці Збаразької ВК №63 відбулася Великодня Сповідь засуджених і здійснена Тайна Хрещення. 15 жінок виявили бажання очистити свою душу, через Святу Сповідь і Причастя.

В’язничний капелан отець Омелян Колодчак привітав жінок з наступаючим Празником Світлого Христового Воскресіння, сказавши такі слова: «Сьогодні через Сповідь і Причастя Господь завітав до вашого серця, в оселю вашої душі. Він завітав туди, щоб очистити її від гріховного бруду. Ісус йде на хресну жертву, щоб нести разом з вами терпіння, щоб взяти на себе гріхи цілого світу і відкупити все людство своєю дорогоцінною кров’ю».

На завершення священик побажав жінкам «відчути радість Христового Воскресіння. Господь прийшов в ваше серце, щоб там рай вчинити і дати вам можливість колись увійти в Його Царство, де Він перебуває у славі Отця, і Сина, і Святого Духа».

Відтак новоохрещена Марія отримала в дарунок про Тайну Хрещення ікону Христа Спасителя. Отець Омелян привітав її і наголосив: «В той час, коли ми розважаємо Страсті Господні ви виявили бажання прийняти Хрещення. Як Вероніка подавши платок Спасителю, отримала на ньому Його відбиток, так само сьогодні Ісус залишив Свій відбиток у вашому серці. Він прийшов до нього, щоб подарувати вам спасіння».

Повідомила Надія Тхір

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next