АКТУАЛЬНО

У Збаразькій колонії розпочали Декаду місійності

Понеділок, 02 червня 2014, 11:19
Розпочинаючи Декаду місійності в день Вознесіння Господнього біля каплички Божої Матері, що функціонує на території тублікарні Збаразької ВК №63, був відслужений Молебень до Пресвятої Богородиці. Після відправи жінки, які перебувають тут на лікуванні, віддаючи честь Божій Матері у травні, підготували виступ, декламуючи вірші і співаючи пісні до Богородиці.

На заклик Глави і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава, священики, які є знаряддям у Божих руках - мають через дію Святого Духа торкнутися і навернути заблукані людські серця. Найбільше, напевно, потребують цього навернення засуджені, які допустилися якоїсь великої помилки у своєму житті і зараз відбувають тут покарання.

Цього дня шість жінок приступили до Сповіді і прийняли Святе Причастя. Отець Омелян звернувся до засуджених: «Сьогодні, розпочинаючи декаду місійності, ми повинні просити в Святого Духа дару віри у воскреслого Христа. Бо в Бога немає нічого неможливого. Вознісшись на небо, Господь не полишив нас, а завжди перебуває з тими, що люблять Його, промовляючи: «Я з вами і ніхто проти вас».

Оскільки перший день Декади місійності присвячений дару хрещення і Божого усиновлення, то знаковим стало те, що в цей день одна з ув’язнених жінок, Галина Богданівна Дах, виявила бажання охреститися, прийняти дар Хрещення, і віднині стати дитиною Божою. Отець Омелян уділив Таїнство св. Хрещення, давши їй нове ім’я при хрещенні - Анна. Охрещеній Анні він подарував ікону Ісуса, а хресній мамі книжку «Ісус – моє спасіння».

http://prison-pastoral.blogspot.com/2014/05/blog-post_4945.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next