АКТУАЛЬНО

У Житомирі пройшли «Веселі канікули»

Вівторок, 14 червня 2016, 12:27
Від 6 до 11 червня 2016 року у Свято-Введенському монастирі сестер василіанок УГКЦ у Житомирі проходив дитячий англомовний табір «Веселі канікули».

«Літо – веселий час, який із нетерпінням чекає дітвора. Дуже добре відпочивати в цей час з друзями, а ще краще у веселій компанії та з Богом. Саме тому вже декілька років поспіль маленькі житомирські християни збираються разом біля церкви, щоб відпочити, помолитися, краще пізнати себе та навколишній світ і знайти нових друзів», - повідомляє прес-служба УГКЦ в Житомирі.

Цьогорічний табір був особливим із декількох причин. По-перше, він проходив у рамках святкування Року Божого милосердя та мав назву «Милосердні як Отець», а по-друге, він був англомовним. Зініціювали захід такого формату сестри василіанки зі США, що підтримала сестра Йоанна Сослер, ЧСВВ.

У таборі взяли участь кількадесят дітей із житомирських парафій УГКЦ. Діти щодня мали заняття англійської мови, які провадили сестра Йоанна з допомогою волонтерів Дені та Майкла з м. Пітсбург, США. Основою табору була щоденна Свята Літургія та катехитичні науки, які також проходили переважно англійською мовою. Не бракувало дітям розваг і спортивних ігор.

На завершення організатори табору провели вечір талантів, під час якого кожен учасник виявив свої здібності й творчість. Кожна група представляла виставу англійською мовою на тему милосердя.

Ділячись враженнями, діти були дуже вдячними і щасливими від щоденного перебування разом у молитві, навчанні та розвагах.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next