АКТУАЛЬНО

У Житомирі пройшов християнський велоквест

Неділя, 04 жовтня 2015, 16:37
Християнський велоквест «Біблія - джерело життя» пройшов 3 жовтня в Житомирі. У міському парку культури та відпочинку юні парафіяни житомирської парафії Святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви, пересуваючись на велосипедах, шукали відповіді на цікаві питання квесту.

Катехизація, проведена в такий неординарний спосіб, сприяла зростанню у вірі дітей та молоді. Християнський велоквест громада греко-католиків міста організувала в рамках реалізації Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом» з метою оживлення та розвитку всіх аспектів парафіяльного життя. 

Учасники квесту поділилися на три команди: «Тигри», «Велодрузі» та «Велоорли». Пройти непростий шлях всіма етапами велозмагання, розібратися з підказками, знайти правильні рішення та швидше дістатися до фінішу учасникам допомогли їх кмітливість та рішуче налаштування на перемогу. Першою завершила змагання команда «Велодрузі», члени якої впорались із завданням за 1 годину 1 хвилину. Другими фінішували «Тигри», їхній час – 1 година 12 хвилин. Замкнули трійку лідерів «Велоорли» з часом 1 година 35 хвилин.

Винагородою переможцям стали книги, грамоти і, головне, прекрасний настрій. А смаку перемозі додали бутерброди та солодощі, які чекали на учасників вело-квесту «Біблія - джерело життя» на фініші.

stbasilparish.at.uaм

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next