АКТУАЛЬНО

У зв’язку з пандемією COVID-19 перенесено VІІ сесію Патріаршого Собору

Четвер, 30 квітня 2020, 10:50
Патріарший (Всецерковний) Собор УГКЦ на тему «Еміграція, поселення і глобальна єдність УГКЦ», який скликав Блаженніший Святослав, перенесено на друге півріччя 2021 року.

Про це сказано у Декреті Глави УГКЦ. Дата проведення Собору буде визначена після заслухання думок членів Синоду Єпископів.

«З огляду на пандемію короновірусної інфекції COVID-19, беручи до уваги пропозиції секретаріату Собору, заслухавши думки членів Синоду Єпископів УГКЦ, а особливо зваживши на добро делегатів Собору, VІІ сесію Патріаршого (Всецерковного) Собору УГКЦ на тему «Еміграція, поселення і глобальна єдність УГКЦ» перенесено на друге півріччя 2021 року», - зазначено в Декреті.

«Патріарший Собор є дорадчим зібранням всієї Церкви, яку очолює Патріарх. Собор допомагає Патріархові та Синодові Єпископів патріаршої Церкви у вирішенні важливих питань. Нашим декретом від 13 грудня 2018 року ми скликали VІІ сесію Патріаршого (Всецерковного) Собору Української Греко-Католицької Церкви на тему «Еміграція, поселення і глобальна єдність УГКЦ», який мав відбутися 26–29 серпня 2020 року в м. Львові», - пояснюється у тексті декрету.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next