АКТУАЛЬНО

Учасники Зустрічі східних католицьких єпископів Європи зустрілися із Львівським міським головою

Субота, 25 жовтня 2014, 16:43
25 жовтня 2014 року у Львові учасники Зустрічі східних католицьких єпископів Європи відвідали вірменську катедру та гарнізонний храм Святих апостолів Петра й Павла.

Крім цього, єпископи зустрілися із Мером Львова Андрієм Садовим. Розмовляючи із Львівським міським головою, Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, зазначив, що вже існує добрий звичай: коли єпископи католицьких конференцій збираються разом, то відвідують місцеву владу.

«Ми хочемо разом розпочати святкування 25-ліття свободи УГКЦ тут, бо саме воскресіння греко-католиків в Європі розпочалося зі Львова. Події, що відбувалися в Радянському Союзі з Церквою, потім зрушили життя загалом Католицької Церкви в Європі», -  додав Очільник УГКЦ.

А пан Садовий підкреслив, що Львів називають містом молитви, адже тут знаходиться більше як 120 храмів. «Маю до вас прохання: згадайте у своїх молитвах Україну і місто Львів! Бажаю вам гарного перебування в місті», - сказав Міський голова Львова.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next