АКТУАЛЬНО

Учителі зі Львівщини провели дводенну зустріч у Зарваниці

Вівторок, 03 березня 2020, 12:22
28-29 лютого з духовно-пізнавальною метою Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали вчителі з Бродівського району Львівської області.

Цю дводенну паломницьку поїздку для працівників освіти організував п. Ігор Околіта, один із засновників сільськогосподарського обслуговувального кооперативу «Покрова». 

Традиційно перебування у святому місці розпочалося з відвідин святинь Марійського духовного центру, які дарують відчуття особливої присутності Божої благодаті. Адміністратор малої базиліки Зарваницької Богородиці о. м. Дмитро Квич провів для педагогів цікаву екскурсію та детальніше ознайомив з історією виникнення та розвитку відпустового центру. Пізніше відбулася зустріч з ректором Марійського духовного центру о. м. Володимиром Фірманом, який розповів освітянам про соціальні підприємства, що працюють з ініціативи МДЦ «Зарваниця» та благодійну допомогу, яку вони надають.

У суботу гості взяли участь у Святій Літургії в церкві Пресвятої Євхаристії. Після цього голова Комісії у справах освіти та виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Микола Медюх провів духовну зустріч, на якій педагоги обговорили тему емоційно-психологічного виснаження вчителя, а також шукали шляхи запобігання професійному вигоранню.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next