АКТУАЛЬНО

Учням Католицької школи святого Василія Великого презентували «Різдвяну абетку»

Четвер, 30 листопада 2017, 11:41
Видавництво «Апостол» презентувало учням Івано-Франківської католицької школи святого Василія Великого дитячу християнську книжку Ліліани Лавренюк «Різдвяна абетка».

Під час презентації школярі познайомилися з авторкою, послухали її вірші, переглянули уривок дитячої християнської телепрограми «Ангел нашої вулиці», для якої п. Ліліана пише тексти. Протягом усієї презентації короткі розповіді про книги письменниці чергувалися діалогами з дітьми. Пані Ліліана розповіла школярам про важливість читання та про те, скільки людей працюють над підготовкою кожної книжки, поки видання потрапить до рук читача.

Найактивніші учні, які відповіли на поставлені протягом зустрічі запитання, отримали подарунки ― книжки авторки. Без подарунка не залишилася жодна дитина ― наприкінці зустрічі всім учням подарували дитячі різдвяні листівки.

Метою презентації було заохотити школярів до читання книг, а особливо добрих християнських. До речі, у творчому доробку Ліліани Лавренюк є кілька таких книжок: серія «У світі святих. Зима» і «У світі святих. Весна», «Палац апостола Томи», «Моя перша вервиця», «Місяць з Марією. Завдання і розмальовки для дітей»

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next