АКТУАЛЬНО

Учні катехитичних шкіл Львівської архиєпархії зустрілися на великопісних реколекціях

Вівторок, 20 березня 2018, 12:09
16–18 березня 2018 року відбувся другий тур великопісних реколекцій для юнаків та дівчат із катехитичних шкіл Львівської архиєпархії. Провадив духовні науки протодиякон Назарій Ярунів.

У цікавій та доступній формі протодиякон Назарій розповів про важливість і значення богослужінь Великого посту, а також про призначення та роль у богослужіннях усіх частин храму. Підлітки активно брали участь у Божественних Літургіях та Святій Тайні Сповіді. Важливими та пізнавальними були гуртки молитовного читання Святого Письма з подальшим театралізованим представленням прочитаних притч.

Спільні молитви, заняття, трапеза та ігри сприяли повноцінному відпочинку, духовному зросту та творенню єдиної духовної родини.  Незмінними аніматорами днів духовної віднови були Юрій Пітила, секретар Катехитичної комісії Львівської архиєпархії, та Ярослав Левко.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next