АКТУАЛЬНО

Учні катехитичної школи чернівецького собору на благодійному ярмарку зібрали кошти для онкохворої однокласниці

Середа, 18 грудня 2019, 12:09
15 грудня на подвір’ї катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці в Чернівцях було весело і людно. Діти і батьки недільної школи, що діє при катедрі, традиційно напередодні свята Миколая проводили благодійний ярмарок.

Солодкі пряники, смачні цукерки, різдвяні янголи, ялинкові прикраси та м’які дитячі  іграшки –  усе виготовлено своїми руками і з великою любов’ю. Виручені кошти – чотирнадцять тисяч гривень – організатори заходу передають учениці школи Алінці Василишиній, яка бореться із онкологічним захворюванням, і мамі учня Іллі Вангели, яка після великої дози опромінювання потребує фінансової допомоги для продовження боротьби з хворобою.

"Учімо наших дітей діл милосердя не словами, а власними вчинками, – кажуть організатори ярмарку і щиро дякують усім батькам та дітям недільної школи катедрального собору за активну участь у цій акції милосердя".

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next