АКТУАЛЬНО

Учні у Стрию пройшли Хресною дорогою

П'ятниця, 20 березня 2015, 16:33
20 березня 2015 року учнівська молодь міста Стрия з вчителями молилися Хресну дорогу вулицями міста, несучи хрест Господній до кожної школи, зачитуючи біля кожного навчального закладу стації страждань Ісуса. Цю молитовну ходу традиційно щорічно організовує Комісія виховання і освіти Стрийської єпархії УГКЦ.

«Ісусе, разом з Пресвятою Богородицею я молюся за всіх матерів і батьків, які страждають за своїх дітей. Я молюся за розлучених несправедливістю людського осуду. Я молюся за тих, що не бажають спілкуватися, тому що більше немає любові в їхніх серцях і немає довіри», - молилися учні біля однієї зі шкіл.

Під час хресного ходу учні кожної школи зустрічали знамено спасіння християн на чолі з духівником своєї школи та зачитували розважання над кожною стацією і молилися за всіх тих, хто сьогодні переживає певні терпіння, згадуючи своїх батьків, лікарів, священиків, учасників АТО, просячи для кожного Божого заступництва та особистого навернення.

stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next