АКТУАЛЬНО

УГКЦ приєднується до заклику Папи Франциска провести День молитви і посту за мир

Середа, 07 лютого 2018, 12:56
Глава і Отець Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав закликає духовенство Церкви та усіх мирян у п’ятницю, 23 лютого, долучитися до спільної молитви і посту за мир. Так Глава УГКЦ відповів на запрошення Святішого Отця Папи Франциска, яке він озвучив 4 лютого. Щодо цього Блаженніший Святослав розіслав відповідного листа до всіх єпархій і екзархатів УГКЦ.

Як повідомляє радіо «Ватикан», у неділю, 4 лютого, Папа Франциск після проказування молитви «Ангел Господній» звернувся до вірних із запрошенням долучитися до молитовної боротьби за мир.

«Перед обличчям трагічного затягування ситуацій конфлікту в різних частинах світу запрошую всіх вірних провести 23 лютого 2018 року, у п’ятницю, першого тижня Великого посту, спеціальний День молитви і посту за мир. Ми особливо жертвуватимемо його за населення Демократичної Республіки Конго та Південного Судану. Як і за інших схожих нагод, запрошую також братів і сестер некатоликів та нехристиян приєднатися до цієї ініціативи відповідним для себе способом, але всі разом», – зазначив Глава Католицької Церкви.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next