АКТУАЛЬНО

УГКЦ збагатилася новою книжкою з церковного права українською мовою

Середа, 04 вересня 2019, 11:41
2 вересня у видавництві "Астролябія" у Львові вийшла нова книжка о. д-ра Андрія Танасійчука «Канонічне право Східних Католицьких Церков».

Ця праця є результатом багаторічної викладацької роботи автора на факультеті канонічного права св. Пія Х у Венеції. У книжці висвітлені основні теми східного канонічного права, а також подані наукові статті автора, присвячені актуальній правові проблематиці.

Враховуючи невелику кількість україномовної літератури у галузі канонічного права, ця праця стане цінним надбанням української каноністики і істотним внеском в її розвиток.

Довідка: Андрій Танасійчук – священнослужитель Коломийської єпархії УГКЦ і парох парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії в м. Коломия. Доктор східного та латинського канонічного права. Професор Факультету канонічного права св. Пія Х у Венеції (Італія). Голова Товариства українських каноністів. Дійсний член міжнародного Товариства права Східних Церков та міжнародного Товариства канонічного права.  

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next