АКТУАЛЬНО

Україна стала драматичним театром бойових дій – Папа Римський

Понеділок, 12 січня 2015, 19:25
Папа Римський Франциск сподівається, що конфлікт в Україні вирішиться шляхом мирного діалогу.

Про це він заявив, виступаючи перед акредитованими у Ватикані закордонними послами, повідомляє посольство України при Святому Престолі на своїй сторінці у Facebook.

 

«Безкінечні конфлікти є, по суті, справжньою і дійсною світовою війною, що ведеться по частинах у різних куточках світу. Передусім у близькій до нас Україні, яка стала драматичним театром бойових дій. Сподіваюся, що через діалог зусилля, спрямовані на припинення військових дій, будуть консолідовані, і що зацікавлені сторони стануть якомога швидше в дусі поваги до міжнародного права на шлях взаємної довіри та братерського примирення, щоб покласти край теперішній кризі», - сказав Папа Франциск.

Як повідомлялося, Папа Римський закликав мусульманських лідерів засудити екстремістські інтерпретації їхньої віри, які прагнуть виправдати насильство.

 

Джерело: Європейська правда

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next