АКТУАЛЬНО

Українські салезіани зустрілися з генеральним вікарієм згромадження

Середа, 25 квітня 2018, 11:09
З 23 по 25 квітня в Україні перебуває генеральний вікарій Салезіанського згромадження о. Франческо Череда. У понеділок о. Франческо прибув до Києва, відвідав Патріарший собор і, звичайно, місцеву салезіанську спільноту.

Відтак, 24 квітня, у провінційному домі у Львові відбулася зустріч усіх співбратів Української салезіанської провінції з генеральним вікарієм. Разом з  о. Франческо Чередою до України прибув також генеральний секретар згромадження о. Стефано Ванолі.

Зустріч, яка відбулася у провінційному домі у Львові, стала кульмінацією Надзвичайної канонічної візитації Салезіанської провінції, яку було розпочато всередині листопада. Заступник Генерального настоятеля прибув з метою супроводу української гілки салезіан та всіх співбратів загалом; для укріплення харизми й місії св. Івана Боско в УГКЦ, а також для озвучення тих завдань та бачень, які, з роздумів генерального проводу, постають перед салезіанами як завдання на наступні роки.

Після слів настоятеля кожен співбрат мав змогу висловити свою думку з приводу почутого, а також особисто порозмовляти з о. Франческо.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next