АКТУАЛЬНО

Українська греко-католицька громада з Німеччини передала Коломийській лікарні багатофункціональні механічні ліжка

Вівторок, 26 травня 2020, 12:52
У Карітасі Коломиї минулий тиждень завершився добрими новинами. Коломийська центральна районна лікарня отримала механічні медичні ліжка від української греко-католицької громади, що в Німеччині.

«Напередодні до нас звернулися з проханням розмитнити гуманітарну допомогу для Коломийської лікарні у вигляді дванадцяти медичних ліжок. Це багатофункціональні вживані ліжка фірми "Pflegebett gebraucht", які є в досить доброму стані.

Для нас це був найтяжчий вантаж, та мова не про вагу. Щоб владнати всі нюанси та зробити усі документи, прийшлось докласти чимало зусиль. Розпочали оформляти документи наприкінці січня і коли, здавалося б усе готове, перед нами закрили кордони через карантин.

Не будемо згадувати, скільки часу та терпіння прийшлося докласти, але хочемо сказати, що ми дуже тішимося, що долучилися до такого проєкту. Цього тижня медичні ліжка передали до лікарні, і вже зовсім скоро вони служитимуть для пацієнтів у палатах», – повідомляє пресслужба Карітасу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next