АКТУАЛЬНО

Українська Греко-Католицька Церква збагатила австралійське суспільство!

Вівторок, 01 вересня 2015, 08:54
Ваші люди, хоч би де вони були, завжди виявляли сильне відчуття спільноти, готовність захистити інших, дух творчості й глибоку любов до землі. Як Президент Конференції, я запевняю вас у своїх молитвах і в молитвах своїх братів-єпископів. Заявляю, що ми солідарні з вами у ці складні часи утисків і ворожості.

Про це йдеться у привітальному листі Деніса Харта, Архиєпископа Мельбурнського, Президента Конференції Католицьких Єпископів Австралії до Синоду Єпископів УГКЦ. Листа прочитав владика Терренс Куртін, Єпископ-помічник Мельбурнської дієцезії.

«Нехай молитви святої Марії від Хреста МакКілоп і великого праведного митрополита Андрея Шептицького супроводжують ваші наради протягом цього тижня, щоб всі ми із Божою поміччю навчилися жити мудро, думати глибоко і любити щедро», – написали австралійські єпископи.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next