АКТУАЛЬНО

Українська єпархія в Бразилії бере участь у національному Тижні сім’ї

Четвер, 15 серпня 2013, 15:27
Як і щороку, українська греко-католицька Куритибська єпархія святого Івана Хрестителя бере активну участь у національному Тижні сім’ї, який проводить Конференція Єпископів Бразилії. Завершенням Тижня сім’ї буде VІІ Зустріч родин, організована єпархіальною Комісією душпастирства родини. Зустріч відбудеться в неділю, 18 серпня 2013 року, при катедральному храмі Святого Івана Хрестителя в місті Куритибі.

Після Святої Літургії охочі зможуть взяти участь у конференції, під час якої прослухають доповідь о. Василя Ковбича (ЧСВВ) «Передавання християнської віри та її плекання в сім’ї» та о. Маріо Маринюка (ЧСВВ) «Роль сім’ї та кожного члена родини». Ці питання будуть також розглядатися під час запланованих зустрічей для дітей та підлітків. Додамо, що попередня конференція була присвячена Пресвятій Богородиці.

Слід відзначити, що у проведенні заходів Тижня сім’ї, як також і Року віри душпастирям успішно допомагають лідери-миряни, які з благословення владики Володимира (Ковбича), Єпарха Куритибського, пройшли відповідний вишкіл, проведений для покращення душпастирства родин у єпархії.

Радіо "Ватикан"

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next